Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
My high school in 2013
18 avril 2013

nike free damer tilbud lilla

 

Byggeri: Optimalt vil en gratis sko have en flad ydersål, lidt at ingen plastkomponenter, ingen midt-foden struktur og ingen synlige arch depression. Disse facetter af deres bygge, eller manglende der, skabe mere naturlige, uhindret fod strejke. Dæmpning af et minimalt træner er sparsomme, men bør være tilstrækkeligt til at beskytte ens fødder fra jorden anslagskræfterne løbet af langture. Hvorvidt dette lag af stødabsorberende er fast eller bløde afhænger af den model, men det er vigtigt at bemærke, at "minimal" ikke nødvendigvis betegne "barfodet" barfodet kører og "barfodet" stylet sko er blevet meget nike free running sko populære sidst, men en undersøgelse af sådant fodtøj er uden for rammerne af denne artikel.

En stor forpagter af minimale sko på nuværende er en "nul-drop" hæl til tå ratio. Dette betyder, at der ikke er nogen forskel i højden mellem en skoens hæl og dens fjerneste punkt på tå og derved adskiller det fra mere traditionelle løbesko, der nike free hyper TR dame har rejst Hælskålene. Mens nul-slip ikke er nødvendigt for en sko for at være minimal, det behøver at have en hæl til tå ratio på mindre end 10mm.

Anvendelse: Så hvad adskiller en gratis træner fra en racing flad, kan man spørge? Ikke meget på alle, ville være svaret. Den eneste bemærkelsesværdige nike free run+ 2 dame løbesko forskel mellem de to er, at frie trænere har lige nok polstring til at tillade løberen en mere behagelig tur ved lavere hastigheder end race tempo, mens der stadig høste fordelene af et tyndt konstrueret sko.

Publicité
Publicité
Commentaires
My high school in 2013
Publicité
Archives
Publicité