Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
My high school in 2013
31 mars 2013

nike free run 3 running

Som coach, anbefaler jeg sko til mine atleter, der teknisk set falder ind under den "minimalistisk" kategori af løbesko, men aldrig til den yderste ende af det pågældende spektrum. Jeg har fundet gennem personlig erfaring og vejledende andre løbere at en sko med en flad ydersål, hæl-til-tå offset af 4-8mm, tilstrækkelig støtte nike free run sko dk til kørsel på asfalt, og en relativt fast platform bidrager til at forebygge skader og forbedre biomekanik for mere effektiv drift.

Men minimale sko er ikke for alle, så rådføre sig med din lokale kørende specialitet butik for at finde den rigtige par til dig. Det bør ikke være et "mål" for at komme ned til minimalistiske sko på noget tidspunkt i din kører karriere, men det er nike free run dame udsalg noget, der skal overvejes, hvis du finde dig selv konsekvent såret, og du føler, at dit fodtøj kunne være at skyde skylden.

Hvis du ønsker at starte med en minimalistisk løbesko, der ikke er ekstreme, men ser ud til at blive værdsat af et utal af løbere, prøv nike Kinvara.

En kvalitet par sko vil vare i 300-500 ml, før det skal udskiftes, jeg altid anbefaler at holde to-plus par sko i din rotation for at forlænge deres levetid nike free 7.0 damen en god deal (daglige tørring, bakterier ophobning, ydersål break-down, osv .). En anden god idé er at skifte mærke / modeller af sko du slid på én gang at vænne kroppen til lidt forskellige spændinger, når der begynder at løbe (forskellige hæl højder, ydersål stødabsorberende elementer osv.).

Klik her for at Løbesko Wizard

Publicité
Publicité
Commentaires
My high school in 2013
Publicité
Archives
Publicité