Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
My high school in 2013
15 avril 2013

nikefree run

Den nye frit løb har fået en ny og mere minimale øverste design i en slående blå, sølv og orange farve kombination. Fjernelsen af flere overlays er umiddelbart mærkbar, men mellemsålen, trods farve matchede til overlejringer, er identisk nike free run børn velcro med den Wave frit løb 7.. Som forventet, den frie løb føles meget beskyttende når på foot.The eneste omdrejningspunkt i frit løb er på øverste. Nike synes at have kigget i bagkatalog, når designe den øverste for frit løb.

Den nye øverste minder om det, der findes i den oprindelige Wave frit løb. nike sænkede hælen kraven og fjernet Dynamotion Fit sidesømforstærkningstovet fane findes på Wave frit løb 7.. Flex øjer fra den forrige udgave er fjernet til fordel for en mere traditionel leder hulkanten. Den frit løb også beskæftiger en mindre kompleks free running række overlejringer designet til at reducere vægten og forbedre fit.As tidligere nævnt, er mellemsålen om fri løb overført fra Wave frit løb 7.. Som sådan er det stadig bygget omkring Nikes fuld længde stabilitet bølge plade. nike udnytter disse plastic bølge plader som en bogstavelig "affjedringssystem 'til at give stød dæmpning og stabilitet til deres sko.

Den gratis kørsel runde plade er tunet til at levere førsteklasses stabilitet for en over pronating runner. Over pronation opstår, når en løberens foden lander og ruller for langt til indersiden, placere ekstrem stress på buen og indre skinnebenet nike free 5.0 mænd muskulatur. I frit løb bølgepladen bevæger næsten den fulde længde af skoen for at give stabilitet fra kontakt gennem tåen.

Publicité
Publicité
Commentaires
My high school in 2013
Publicité
Archives
Publicité